Hoe werkt dit?

Voor wie zijn deze activiteiten bedoeld?
Iedereen is welkom om mee te doen aan deze activiteiten. De meeste deelnemers zijn boven de 40 jaar. Soms staat de doelgroep omschreven onderaan de activiteit.

Eerst lid worden is niet nodig. Als niet-lid betaal je meestal meer voor de activiteit dan de leden. Meer informatie over het lidmaatschap staat onder “Lid worden”.

Je treft niet altijd dezelfde mensen bij alle activiteiten. Vaak komt een mix van bekende en nieuwe mensen naar de uitjes. Je bent dus vast niet de enige die voor het eerst komt!

Samenwerking met Go-Out!
IndiviDuo werkt samen met Go-Out! voor wat betreft de activiteiten. Zo organiseren ze al 6 jaar samen  wadloopweekenden. De activiteiten die je ziet op de site van IndiviDuo staan ook op de site van Go-Out!. Go-Out! handelt de (financiële) administratie af voor alle uitjes.

Wie organiseert de activiteiten?
Onderaan elke activiteit staat wie de organisator is. IndiviDuo organiseert 7 jaar regelmatig activiteiten voornamelijk in Drenthe, Groningen en Friesland. Deze activiteiten zijn alleen bedoeld voor singles, want IndiviDuo is namelijk ook een Relatiebemiddelingsbureau. De meeste uitjes die in de Randstad plaatsvinden worden door Go-out! georganiseerd. Go-out! organiseert al ruim 20 jaar
dag- avond- en weekeind uitjes. Leden kunnen ook zelf activiteiten organiseren, zie “Activiteit organiseren”.

Met wat voor verwachting komt iedereen naar de activiteiten?
Samen iets ondernemen is leuker dan alleen erop uitgaan. De nadruk van de activiteiten ligt op gezelligheid, samen leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten. Natuurlijk ontstaan zo ook vriendschappen en relaties. Door de ongedwongen sfeer leer je mensen op een leuke manier goed kennen.