Teun van den Elzen Reservelijst
Wat :    Cabaret voorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 29 oktober
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 18,50
Reservelijst

Teun van den Elzen denkt heel lang dat hij als enige snapt hoe de wereld werkt. Wat blijkt? Hij snapt het als enige niet. 

Teun schrijft voor Dit Was Het Nieuws en speelde op  Paaspop en Lowlands. In 2019 won hij de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival . Hij won met zijn programma Akkederen zowel de jury- als de publieksprijs. 

"In een bomvolle Groninger Stadsschouwburg roemde de jury [...] de durf waarmee Teun van den Elzen zijn kwetsbaarheid liet zien en ‘waarin hij ook zichzelf niet spaart’. Met sterke grappen over biseksualiteit, de zin en onzin van religie en Brabant, wist hij moeiteloos publiek en jury in te palmen." - Theaterkrant

Hij studeerde politicologie, maar verwacht geen politieke correctheid van deze vlijmscherpe comedian. Hij spaart niets of niemand — ook zichzelf niet. 

Saaie Kutpolitiek is een serie video's die Teun maakte over de huidige politiek. 

Wat kan ik verwachten als ik met Go-out! naar het theater ga?

Bij voorstellingen in het weekend ga je eerst met elkaar wat eten in de buurt van het theater in een restaurant of eet café. De groep bestaat meestal uit ongeveer acht personen. Dat is een leuke manier om elkaar zodat je weet met wie je naar de voorstelling gaat. In het restaurant krijg je ook de kaartjes. De prijs is incl. de kaartjes en excl. het eten en drinken. Soms zijn het voorstellingen met bekende artiesten, soms ook niet en kun je je laten verrassen. Na de voorstelling kun je kijken of de andere ook zin hebben om in de buurt nog wat met elkaar te gaan drinken.

 



Wat :    Cabaret voorstelling
Waar :    Bellevue, Amsterdam
Wanneer :    zaterdag 29 oktober
Tijd :    17:30 uur
Prijs :    € 23,50 (€ 18,50 voor leden)
Organisator :    Kees
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?