Wat :    Wandeling
Waar :    Assen
Wanneer :    zondag 30 mei
Tijd :    13:30 uur
Prijs :    € 10,00 incl. koffie en...
Klik hier om mee te gaan!

Lopend onder de eeuwenoude eiken waan je je voor even in de middeleeuwen. Met een rode neus en je handen diep in de zakken gestoken, zorgt de wandeling ervoor dat je warm blijft, want: maart roert zijn staart. 

Aan de rand van het centrum van Assen ligt het Asserbos. Het is één van de oudste bossen die ons land rijk is en beslaat een oppervlak van ruim 100 hectare. Ongeveer 10 hectare hiervan is altijd bos geweest. Dit is een van de laatste restanten van het Eiken-Hulst bos waar ooit een groot deel van Drenthe mee was bedekt. 

De locatie is goed bereikbaar met de auto alsmede het ov. Onder het genot van een warme kop thee, koffie of glühwein (beloofd is beloofd) met wat lekkers erbij, verwennen we de innerlijke mens, zodat we voldoende brandstof hebben, om op pad te gaan. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, wat neerkomt op 6 km, zodat je voor het donker wordt, weer bij  het vertrekpunt bent aangekomen. Reken maar dat je heerlijk slaapt. Helemaal 'zen' voor de lente.

* Het programma kan worden aangepast naar de regels op dat moment. (De prijs is incl. consumpties, bier en bitterballen)



Wat :    Wandeling
Waar :    Assen
Wanneer :    zondag 30 mei
Tijd :    13:30 uur
Prijs :    € 20,00 (€ 10,00 voor leden) incl. koffie en...
Organisator :    Mona Liza
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?