Kerst in het Oosten Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Kerst midweek
Waar :    Rekken - Eibergen
Van :    maandag 23 december
Tot :    vrijdag 27 december
Tijd :    15:30 uur
Prijs :    € 315,00 Incl. ontbijt, lunch, diner, thee en koffie
Klik hier om mee te gaan!

Heb jij zin om de kerst gezellig door te brengen met leuke mensen in een luxe huis met een kok die voor elke maaltijd zorgt inclusief een 4 gangen diner op eerste kerstdag!

Rekken - Eibergen ligt landelijk gelegen in een mooi natuurgebied van de Achterhoek aan de Duitse grens.

Je verblijft deze midweek in een mooi luxe huis. Elke kamer heeft een eigen badkamer. De meeste slaapkamers hebben 2 eenpersoonsbedden of een twee persoon ledikant met eenpersoons matrassen. Een knusse bedstee behoort tot een optie.

Verder biedt dit huis nog vele mogelijkheden zowel binnen – als buitenshuis. Er is een mooie vuurplaats aanwezig waar we heerlijk een braadworst, broodje of marshmallow kunnen roosteren.

Tevens biedt het huis de mogelijkheid om een spelletje biljart, tafelvoetbal of tafeltennis te spelen. Een groot 4 op een rij spel, sjoelbak, zelfs een eigen bioscoop is aanwezig.  Er is vooral de ruimte om gezellig met elkaar samen te zijn en om te eten en te drinken. Zelf mee gebrachte spelletjes, muziek en films en andere ideeën zijn van harte welkom! Wie heeft een mooi kerstverhaal om dit eerste kerstdag voor te dragen?

Op de maandag tijdens de kennismakingsronde kunnen we genieten van een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekkers door de kok zelf gebakken.

Voor de tweede dag staat op het programma;

  • o.a. een rondleiding met proeverij 2 uur in Wijnhuis Erve Wisselink
  • Welkomstdrankje
  • Het Verhaal van de Wijngaard.
  • Rondleiding door wijngaard en wijnmakerij.
  • Proeverij van drie van onze wijnen
  • Ca. € 22,50 per persoon

De omgeving nodigt uit om heerlijke te fietsen of te wandelen, een activiteit voor eerste kerstdag, en kunnen we over de grens een kijkje in Duitsland nemen. Tijdens tweede kerstdag gaan we er op uit en is het “liefdespad”,  5 kilometer, vanuit Ruurlo te bewandelen met een opdracht……… Deze prachtige route door de natuur loopt langs allerlei belevenissen, zoals het Doolhof, de Baakse Beek, Museum More, Klimbos Achterhoek en De Heikamp.  Deze route spiegelt de aandacht voor elkaar, voor het water, voor de natuur, voor kunst of voor eten.   

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een invulling te maken van je dag, elke morgen overleggen we met elkaar wat de activiteiten zijn en wie er zin heeft om mee te doen.  Er is geen verplichting om aan de aangeboden activiteiten deel te nemen. Wij zouden het leuk vinden als we gemeenschappelijk  voor een groot deel deze dagen gezellig kunnen door brengen. Gezelligheid boven alles.

Een eenpersoonskamer kan eventueel geboekt worden voor  € 75.- extra. (vol)



Wat :    Kerst midweek
Waar :    Rekken - Eibergen
Wanneer :    maandag 23 december
Tijd :    15:30 uur
Prijs :    € 345,00 (€ 315,00 voor leden) Incl. ontbijt, lunch, diner, thee en koffie
Organisator :    Petra / Colinda
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?