Wat :    EscapeRoom
Waar :    Groningen
Wanneer :    zondag 21 oktober
Tijd :    13:30 uur
Prijs :    € 25,00 incl. koffie/thee na afloop
Klik hier om mee te gaan!

De laatste plekken zijn bedoeld voor mannen om wat meer evenwicht in M/V te krijgen

Welkom in de Escape Room met een zenuwslopend avontuur waarin niets is wat het lijkt

Een Escape Room is een indringende en unieke ervaring die je samen met je medespelers beleeft. Escape Hunt Groningen is een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen.

Dit is een interactieve real life game. Dit spel vindt plaats in een mysterieuze afgesloten kamer met maar één uitgang. Het doel is om met je team van maximaal 5 personen alle obstakels en puzzels binnen 60 minuten op te lossen. Door slim na te denken en met teamwork los je diverse bloedstollende raadsels, puzzels en breinbrekers op. Kraak jij de sloten? Dan red je de Hortus Botanicus.

In een Escape Room draait het altijd om een thema en dat is nu: Virus in de Botanische Tuin. 
Terwijl de avond valt in de Hortus Botanicus, wordt een gruwelijke ontdekking gedaan. Het lijkt erop dat een zeer gevaarlijk gif zich door de botanische tuin verspreidt.

 

De praefectus Horti zit met de handen in het haar en heeft de Hortelani onmiddellijk de opdracht gegeven om een team van deskundigen te vormen. Deze moeten zo snel mogelijk een tegengif zien te vinden, om de ondergang van de Hortus te voorkomen.

Op onze schouders rust de zware taak om de toekomst van de Hortus Botanicus veilig te stellen. Deze taak zal zeker niet zonder gevaar zijn en de tijd tikt…… Zelfs als je geen groene vingers hebt, zul je dit spel leuk vinden. 

In Escape Hunt Groningen word je ontvangen in de sfeervolle Sherlock Holmes lounge. Hierna krijgen we in de kamer de briefing van een enthousiaste game manager. Dan begint het spel... 60 minuten staat op de klok en zijn we officieel begonnen. Door gebruik te maken van elkaars vaardigheden kunnen we het mysterie oplossen en daardoor ontsnappen uit onze kamer.

We hebben 2 kamers tot onze beschikking en we spelen hetzelfde spel. Welke groep werkt het beste samen en vindt het eerste het tegengif? In elke kamer spelen maximaal 5 deelnemers.

Escape Hunt Groningen ligt op loopafstand van het centrum en de bushalte ligt op 1 minuut lopen.

Na afloop drinken we een kopje koffie of thee in de Sherlock Holmes lounge en kunnen we rustig bijkomen van ons avontuur . 

 



Wat :    EscapeRoom
Waar :    Groningen
Wanneer :    zondag 21 oktober
Tijd :    13:30 uur
Prijs :    € 30,00 (€ 25,00 voor leden) incl. koffie/thee na afloop
Organisator :    Jeannette
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?