Weekend op Schier Reservelijst
Wat :    Weekend Schiermonnikoog
Waar :    Schiermonnikoog
Van :    vrijdag 07 september
Tot :    maandag 10 september
Tijd :    15:30 uur
Prijs :    € 215,00 incl. veel zie tekst
Reservelijst

Het weekend op Schiermonnikoog, daar wil jij natuurlijk ook aan meedoen! 

Wat gaan we dit weekend doen? 

Vrijdag
De meeste deelnemers nemen om 15.30 uur de boot naar Schiermonnikoog. Neem je een boot eerder, dan kan je lekker naar het strand of alvast het eiland gaan verkennen. We verblijven in It Aude Kolonyhûs dat ingericht is met robuuste, deels zelfgemaakte meubelen. 

Onze sfeervolle en comfortabele appartementen met eigen buiten-jacuzzi liggen aan de Badweg tussen het strand en het centrum.

In ons appartement bereidt onze vaste kok het ontbijt en diner. Zij kookt heerlijk met veel aandacht. We laten ons lekker verwennen dit weekend! Gelegenheid bestaat tot het maken van een lunchpakket.

Zaterdag en zondag
Dit weekend hebben we alle tijd om het prachtige eiland wandelend of fietsend te verkennen over het breedste strand van Europa, door de duinen en de bossen.

Wie zin heeft helpt 's avonds de kok mee om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Samen koken is heel gezellig en ons appartement heeft een geweldige keuken daarvoor. Is het lekker weer, dan eten we natuurlijk buiten op ons terras en anders binnen. 

Na het diner is het heerlijk om nog even naar het strand te gaan en de zon in de zee te zien zakken.

Wellicht gaan wat sportievelingen ook dit jaar voor een nachtduik! En de vroege vogels onder ons willen vast de zonsopgang niet missen.

Maandag
Maandagochtend om 10:00 uur moeten we uiterlijk ons appartement verlaten. Natuurlijk ben je vrij om al op zondag naar huis te gaan. Is het lekker weer? Dan wil je vast nog even het strand op! Vorig jaar bleef een grote groep nog lekker lang van het zonnetje genieten.

Prijs: incl. 3 nachten op een 2-persoons of 3-persoonskamer, ontbijt, gelegenheid tot lunchpakket maken, diner, koffie/thee en leuke activiteiten op zaterdag en zondag.



Wat :    Weekend Schiermonnikoog
Waar :    Schiermonnikoog
Wanneer :    vrijdag 07 september
Tijd :    15:30 uur
Prijs :    € 244,00 (€ 215,00 voor leden) incl. veel zie tekst
Organisator :    Jeannette
Reservelijst

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?