De reis van de Held(in) Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Workshop
Waar :    Veendam
Wanneer :    zondag 15 april
Tijd :    13:15 uur
Prijs :    € 20,00 incl. koffie/thee en materiaal
Klik hier om mee te gaan!

Na de workshops Altijd aardig zijn?!, Laat je zien!? en de Kunst van het ontmoeten is het niet meer dan logisch dat de workshop De reis van de Held(in) het licht ziet.

Deze vierde workshop maakt het kwartet compleet. Een kwartet waarin we stil hebben gestaan bij wie we, ten diepste, zijn. En hoe we onszelf hiermee in de ontmoeting brengen. Hoe we geleefd hebben vanuit geleerde lessen. Wat daarvan behulpzaam is geweest en nu niet altijd meer zo passend is.

Aangaan wat je aan te gaan hebt, daarmee recht te doen aan jezelf, is wellicht de moeilijkste klus.

Je betreedt nieuw en onbekend land, da’s best spannend. En tegelijk als je de eerste passen hebt gezet wil je ook niet meer terug naar het oude.

Wat wil je, ter ere van jezelf? Hoe? Ga je op reis of toch liever niet? Waarmee niet een letterlijke reis wordt bedoeld; vertrekken of weggaan. Eerder aangaan. Het onderzoeken van ‘je opdracht’ naar betekenis en bestemming. Om dat in je dagelijks leven te volgen.

We gaan in de workshop de stappen verkennen die bij de Reis van de Held(in) horen. Dit doen we in de bedding van een prettige en veilige sfeer, met veel plezier, mildheid en compassie.

Het blog De reis van de held geeft een beeld waar deze workshop over gaat.

Om deel te nemen aan deze workshop is het niet nodig om de andere workshops gevolgd te hebben. Mocht je twijfelen, neem contact op met Gea [Gea@inthascope.nl of 06-21255367]

Deze workshop wordt gegeven door Gea Schonewille van Inthascope. Ze heeft eerder al de workshops Altijd aardig zijn?!Laat je zien!?  en De kunst van het ontmoeten gegeven.

Voor meer informatie over de inhoud van de workshop mag je contact opnemen met Gea; g.schonewille@outlook.com of 06 – 21 25 53 67.

 

Organisatie: IndiviDuo en Inthascope
Kosten: € 20,- leden, € 27, niet leden, inclusief koffie/thee en materiaal.
Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 22
Tijd: 13.15-17.00 uur



Wat :    Workshop
Waar :    Veendam
Wanneer :    zondag 15 april
Tijd :    13:15 uur
Prijs :    € 27,00 (€ 20,00 voor leden) incl. koffie/thee en materiaal
Organisator :    Jeannette / Gea
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?