Laat je zien?! Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Workshop
Waar :    Haren
Wanneer :    zondag 18 februari
Tijd :    13:30 uur
Prijs :    € 20,00 incl. koffie/thee en materiaal
Klik hier om mee te gaan!

Laat je zien?! is een workshop over gevoelens en emoties zoals blij, bang, bedroefd en boos. Emoties die elk mens wel kent en niet hoeft te vrezen. Omdat ze je liefdevol kunnen dienen met hun gezonde kant. Dit zijn we soms wat vergeten omdat ze er niet mochten zijn en we flink of lief moesten zijn. Het jezelf toestaan je emoties te laten zien, laat je zelfrespect groeien en verbetert relaties. Omdat je je laat zien zoals je bent, in zon en schaduw.
Misken je je emoties daarentegen dan kan dit vermoeidheid, lusteloosheid en een lager gevoel van eigenwaarde geven. Dat merk jij niet alleen, de ander ook.

In deze workshop gaan we werken met de vraag: “Hoe kan ik op een gezonde manier met al mijn emoties omgaan?” Hoe kan ik hiermee mijn doelen bereiken en de liefde verdiepen? In echte liefde is er ruimte voor wie je bent, in je zon én in je schaduw. Laat je zien, want je bent prachtig!

Wat wordt behandeld:
In deze workshop gaan we oefenen met de emoties die er zijn. Dit wordt afgewisseld met korte blokjes theorie. Zo ervaren en onderzoeken we onze emoties, we staan stil bij de lessen die we hierover hebben geleerd en wat dit betekent voor de mate waarin we ze vrijelijk inzetten.  

Deze workshop is een vervolg en verdieping van de workshop Altijd Aardig zijn?! Het helpt als je deze hebt gevolgd, maar dit is niet strikt noodzakelijk. Mocht je hierover twijfelen neem dan even contact op.

Heb je belangstelling en wil je onderzoeken in welke mate jij je emoties vrijelijk inzet (of onderdrukt) en wat het effect daarvan is op je relaties? Meld je dan aan voor deze workshop. In een prettige sfeer mag je onderzoek doen en stappen zetten in je boos, blij, bang en bedroefd.

Deze workshop wordt gegeven door Gea Schonewille van Inthascope. Zij was één van de therapeuten in de Proeverij van drie op 26 februari en ze gaf de Workshop Altijd aardig zijn?! op 5 november. Voor meer informatie over de inhoud van de workshop mag je contact opnemen met Gea: gea@inthascope.nl of 06 – 21 25 53 67

Organisatie: IndiviDuo en Inthascope
Kosten: €20,- leden, €27,- niet leden, inclusief koffie/thee en materiaal
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 18
Tijd: 13.30-17.30



Wat :    Workshop
Waar :    Haren
Wanneer :    zondag 18 februari
Tijd :    13:30 uur
Prijs :    € 27,00 (€ 20,00 voor leden) incl. koffie/thee en materiaal
Organisator :    Jeannette / Gea
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?