De IJsseldelta man Klik hier om mee te gaan!
Wat :    Vaartocht
Waar :    Grafhorst
Wanneer :    zondag 15 april
Tijd :    11:30 uur
Prijs :    € 20,00 excl. lunch
Klik hier om mee te gaan!

De IJsseldelta man (Jan Visscher) is geboren en getogen in de IJsseldelta, een echt natuurmens. Van jongs af aan heeft hij gevist, gevaren en gejaagd. Ook beheerst hij nog oude ambachten zoals biezen en riet snijden en sorteren. Het is zijn lust en zijn leven om mensen mee te nemen om de beleving van de natuur te ervaren. Vandaag neemt hij ons mee op zijn boot. Hij vertelt over hoe het gebied zich heeft ontwikkeld, welke eilanden er zijn, welke ambachten er werden uitgevoerd en welke vogels en andere dieren er zijn te ontdekken. Op jacht met de camera! noemt hij het en gewoon genieten van de prachtige IJsseldelta.

Je begint met een lunch in Theetuin Bettea. met een pannenkoek, een zelfgemaakte hamburger of een streekgerecht kruudmoes. Je kunt daar heerlijke koffie/thee met gebak  krijgen (ze heeft een heerlijke rababertaart waar ze een prijs mee gewonnen heeft.)

Rond 13:00 pikt Jan ons op voor de vaartocht van ongeveer 2 uur. In zijn open boot. Zijn de weersomstandigheden van dien aard dat varen niet verantwoord is, dan wordt de tocht kosteloos geannuleerd.



Wat :    Vaartocht
Waar :    Grafhorst
Wanneer :    zondag 15 april
Tijd :    11:30 uur
Prijs :    € 30,00 (€ 20,00 voor leden) excl. lunch
Organisator :    Kees
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?