Wat :    Gezellige zeiltocht op Bounty
Waar :    Lelystad
Wanneer :    vrijdag 14 juli
Tijd :    20:00 uur
Prijs :    € 45,00 Incl. veel zie tekst
Klik hier om mee te gaan!

Sunset Cruise

Op zeilschip Bounty zeil je gezellig de zonsondergang tegemoet.

zeiltocht voor singleslAan boord word je verwelkomd door de schipper met een drankje. Rond 20.30 gooit de crew de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de witte zeilen zijn gehesen, nestel je je in de rode zitkussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers, haal je een drankje aan de bar, geniet je van de zonsondergang en/of help je de bemanning een handje mee met het zeilen.

Het romantisch zeilschip Bounty is dé plek voor een onvergetelijke avond. Je hebt voldoende tijd om in een ongedwongen sfeer contact te maken met de andere gasten. Zeilen maakt hongerig! Daarom serveert de crew de hele avond borrelhapjes. Naast deze hapjes is ook onbeperkt gebruik van koffie/thee en water inbegrepen. romantisch zeilenOverige drankjes bestel je tegen contante of pin betaling.

Slapen onder 1000 sterren…of in de kombuis. Wil je blijven overnachten? Dat kan op zeilschip Bounty! Voor € 14 mag je blijven slapen en krijg je ‘s ochtends een ontbijt aan boord. Neem wel je eigen slaapzak en luchtbed of matje mee. Toiletten zijn aan boord aanwezig. Tegen een kleine betaling kan je ook gebruik maken van de faciliteiten (toiletten en douches) van de Bataviahaven.Singles en romantiek

Weekendje weg? Oostvaardersplassen! Als je blijft slapen kan je dit heel goed combineren met de Nieuwe Wilderniswandeling in de Oostvaardersplassen.

Extra Je ontvangt ook een VIP kaart voor Bataviastad waarmee je 10% extra korting ontvangt. Daar vind je ruim 100 winkels van modemerken, die standaard al 30 – 70% korting geven. De kaart is een jaar geldig en kan je meteen gebruiken na de wandeling of na het overnachten. Wie weet ontmoet je wel aan boord iemand die gezellig mee wil shoppen. Bataviastad is op loopafstand van zeilschip Bounty!

Locatie: vertrek vanaf de Bataviahaven te Lelystad
Tijd: van 20:30 uur tot 24:00 uur (vanaf 20:00 uur aan boord)
Prijs: incl. hapjes, koffie/thee/water, een welkomstdrankje en gezelligheid.
Upgradekosten  overnachten: € 14,- incl ontbijt
Doelgroep: vanaf 35 jaar

Maar een deel van de deelnemers vandaag komt via Go-out! er gaan dus veel meer mensen mee dan zichtbaar is op deze site.



Wat :    Gezellige zeiltocht op Bounty
Waar :    Lelystad
Wanneer :    vrijdag 14 juli
Tijd :    20:00 uur
Prijs :    € 45,00 (€ 45,00 voor leden) Incl. veel zie tekst
Organisator :    Alex / Jeannette
Klik hier om mee te gaan!

Je bent van plan deze deelname te verwijderen. Wat wil je doen?